Ballagási menüsorok

„Régi harcok, régi kopott könyvek/Derű, mosoly, néha fájó könnyek/Múlik minden, suhannak az évek/Búcsút intünk fájó diákévek." (Hemingway)

A ballagás, az alma mater elhagyása egyesek számára a diákévek végét jelenti, ők belépnek a nagybetűs életbe, de azok, akik tovább tanulnak is merőben más közegbe kerülnek. Bármit is hoz a sors, a ballagás felemelő élmény is, amelyet szeretnénk emlékezetessé tenni.

Éttermünk szeretné, ha a fiatalok életének e fontos eseménye kellemes és sokáig emlékezetes élménnyé válna, ezért többféle menüt is megalkottunk a jeles alkalomra.

„Véndiák” menü – a diákcsínyek emlékére

Ajánlott levesünk csigatésztával gazdagított orjaleves, mely ízletes mangalicától fenséges.

Aranyló ételünk után Véndiák 2 személyes tálat teszünk az asztalra, melynek ínyencségei:

Pulykamellből rolád készítve sajtos-brokkolis töltelékkel bétöltve, aranyos köntösbe öltöztetett, snidlinges juhtúróval töltött sertésborda, kacsának combja rozmaringgal ékítve, „Brigadéros” csirkemellek grillezve, sörtésztába mártott zöldfűszerrel finomított cukkini, mindezekhez jázminrizs, petrezselymes burgonya és vajas zöldségek társul adva, roquefortos öntettel locsolt vegyes salátával teljessé téve. Desszertnek újragondolt somlói galuskával koronázzuk véndiákunk nemes étkét.

„Ballagó menü – a diákévek emlékére

Ajánlott levesünk vadragu leves, mely tárkonytól ízes és selymes.

Ballagó tálunk étkei oly gazdagok, mint ünnepeltünk diákévei:

Roséra sült sertésszűz mellé kínálunk mátrai gombás ragut, ropogós bundába öltöztetett fűszeres libamájjal bétöltött pulykamellett. Bőven adunk mindezekhez illatos jázminrizst parajos burgonyapüré körettel, pikáns áfonyás káposztasalátával teljessé téve az ízorgiát.

Búcsúztassuk a boldog diákéveket francia csokoládétortával!

Bármely menüre is essék a választás, annak ára: 6100 Ft/fő.

Amennyiben egyedi menüsort szeretne összeállítani, kérjük küldje el kívánságait, vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Asztalfoglalás: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.