• 4 Évszak Étterem

    Mátrafüred, Parádi út 8.
    Étterem: Kedd-Vasárnap: 11.30-20.00
    Kávézó & Bár: Kedd – Vasárnap: 09.00-20.00
    Hétfőn zárva tartunk.
    37/630-863; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Séf által komponált, autentikus ízvilágon nyugvó ételkülönlegességek

  • A legátfogóbb mátrai borkínálat,
    intenzív élmény variációk

  • Étkezések előtti, utáni
    4 évszakos programok

  • Exkluzív stílus, high-tech minimál
    és svájci natural kombináció

  • Kis- és nagyrendezvények helyszíne
    10-180 fő között

  • 4 Évszak Étterem

    Mátrafüred, Parádi út 8.
    Minden nap nyitva vagyunk ezentúl.
    Étterem: Kedd-Vasárnap: 11.30-20.00
    Kávézó & Bár: Kedd – Vasárnap: 09.00-20.00
    Hétfőn zárva tartunk.
    37/630-863; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Séf által komponált, autentikus ízvilágon nyugvó ételkülönlegességek

  • A legátfogóbb mátraibor-kínálat,
    intenzív élmény variációk

  • Étkezések előtti, utáni
    4 évszakos programok

  • Exkluzív stílus, high-tech minimál
    és svájci natural kombináció

  • Kis- és nagyrendezvények helyszíne
    10-180 fő között

Inyencségeink

Fokhagymától zamatos pácolt tarja parázs burgonyával táncra kelve, házias savanyúsággal megmódolva

Fokhagymától zamatos pácolt tarja parázs burgonyával táncra kelve, házias savanyúsággal megmódolva

Mandulás zöldségekkel megterített marhabélszín steak

Mandulás zöldségekkel megterített marhabélszín steak

Palóc oldalas, házi nokedlivel

Palóc oldalas, házi nokedlivel

Palócok levese

Palócok levese

Disznónak fűszeres oldalasa csehek knédlijével, fehérboros párolt cikakáposztával, béforralt pecsenyelevével gazdagon locsolva

Disznónak fűszeres oldalasa csehek knédlijével, fehérboros párolt cikakáposztával, béforralt pecsenyelevével gazdagon locsolva

Erdei gyümölcsökkel parolázó kókuszos joghurtpuding

Erdei gyümölcsökkel parolázó kókuszos joghurtpuding

4 Évszak Étterem Palóc Bistorant

Új ízek a gasztronómiában

paloc1Akik Mátrafüredre látogatnak, ezentúl nem csak az extrém sportoknak, de a hagyományos mátrai ízeket élvezetének is hódolhatnak.

A High-Tech Sportok Bázisának üzemeltetőjeként a kulináris élményekre vágyókra is gondoltunk akkor, amikor létrehoztuk új, a mátrai ételeket, ízvilágot bemutató kis vendéglőnket.

„Kicsi a bors, de erős” – reméljük sikerül új tartalmat adni e mondásnak, hiszen ránk különösen igaz, hogy bár éttermünk nem nagy, a legjobb minõségű, a legkomolyabb elvárásoknak is megfelelő konyhával várjuk vendégeinket.

Borlap

Borkínálatunk
„Ahol a Nap és a hegy összeér” - titkok a Mátrai történelmi borvidékről, ahonnan boraink származnak, s amelyeket jó szívvel ajánlunk az étkek mellé.

A Mátrai borvidék hazánk második legnagyobb borvidéke a területi nagyságot értve és legnagyobb a hegyvidékiek között. Az innen származó fehér és vörös borok friss virág és gyümölcs illatukról híresek.
Legkiválóbb étkeinkhez legkiválóbb borainkat ajánljuk. Aperitifként gyöngyöző borokat, könnyű, fiatal, aromás nedűket ajánlunk, olaszrizlinget kínálunk. Halhoz testes rozét, vagy könnyebb sillert, kékfrankost, pinot noir-t. Párolt és főtt húshoz fehéret, grillezett, fűszeresebb étkeinkhez vöröset ajánlunk, vadakhoz testes vöröset. Desszertjeink mellé édesborral szolgálunk.

Pincészetek, ahonnan boraink származnak: Molnár és Fia Pincészet (Olaszrizling, Irsai Olivér, Kékfrankos rozé), Pálinkás Pincészet (Olaszrizling, Saári Cuvée), Szőke Mátyás & Zoltán Pincészet (Királyleányka, Gyöngyöző Tramini, Peresi Mátrai Cuvee), Csernyik Pincészet (Mátrai Szürkebarát, Nyitány Fehér, Édes Turán), Ludányi Balázs (Zöldveltelini, Kékfrankos Rozé, Kékfrankos), Babiczki Wine Kft (Mátrai Chardonnay battonage, Mátrai Pinot noir- Hagyóka dűlő), Benedek Pincészet (Epreskert Chardonnay, Pinot Noir, Cserszegi Fűszeres), Dubicz Borászat (Muscat Ottonel, Hárslevelű, Zsizsi gyöngyözőbor), Karner Gábor Borászata (Birtokbor Kékfrankos, Vitézföld Kékfrankos), Losonczi Bálint (Parola fehér házasítás, Logika Olaszrizling), Kékhegy Pince (Pinot Gris), Szecskő Pince Kft. (Siller), Bárdos és Fia Pincészet (Sauvignon Blanc, Kékfrankos-Pinot Noir, Merlot Rosé, Sárga Muskotály gyöngyözőbor).

pdfLetölthető borlapunk

4 Évszak Palóc Bistorant

4 Évszak Palóc Bistorant

Terasz

Terasz

Étterem

Étterem

Kávézó

Kávézó

Tourinform

Tourinform

Galéria

Galéria

Bár

Bár

Gyereksarok

Gyereksarok

VIP terasz

VIP terasz

Palóc Bistorant

Nyitva tartás

Palóc Bistorant:
Kedd – Vasárnap:
11.30 – 20.00.
HS Kávézó & Bár:
Kedd – Vasárnap:
09.00 – 20.00.
Hétfő: zárva

Csatlakozzon

Facebook
Tripadvisor (HSB)
Tripadvisor (Bistorant)
Gyöngyös-Mátra TDM
Mátra Tourinform
Itt jártam
Kóstolom
Etterem.hu
Legjobb éttermek.hu

Rólunk

A 4 Évszak Palóc Bistorant ételkínálatát a palócos, magyaros konyha jellemzi, de a különlegességekre vágyók is találnak kedvükre valót.
tovább...