Akcióink

Találós kérdés helyett telitalálat – a mátrafüredi 4x4 titka

4 héten át Márton nap a 4 Évszakban: október közepétől november 15-éig az ínyenceket és a haspókokat várja különleges menüsoraival a mátrafüredi Palóc Bistorant.  Immár második alkalommal örülhetnek a libacombok- és májak rajongói, akik ismét gazdag ételkollekcióból választva ünnepelhetik a Márton napot. Desszert a sült mellé, hogy mindezt négy héten át, akár minden nap, vagy minden héten megtehetik azok, akik ellátogatnak Mátrafüredre.
A modern gasztronómia és a tradicionális palóc konyha misztikus elegyéből megszülető ételalkotások alig várják, hogy megfejtsék titkukat. A felfedezésére csábító ajánlatban igazi remekművek szerepelnek:  a „Pirított édes kalácsra varázsolt aszalt szilvás libamáj terrine adja, amelyet ráadásként szarvasgombás, olajos friss salátával” vagy az „Áfonyás párolt káposztával bolondított Márton napi ropogós libacomb, rozmaringos burgonyával gazdagítva”  elnevezések már önmagukban is előhívják a kellemes kulináris érzeteket, amelyek a valóságban is átélhetők, s ehhez mindössze egy asztalfoglalás szükségeltetik.
A megyében egyedülálló kezdeményezésre óriási az érdeklődés, ezért ajánlott az asztalt mielőbb lefoglalni, ezt a 0620/4494444 számon lehet megtenni. A 4 hetes akcióban minden kedves vendéget szeretettel várnak keddtől vasárnapig 11-21 óra között Mátrafüreden.

Mátrai piano pillanatok – zenével díszített vacsorák a 4 Évszak - Palóc Bistorantban
A 4 Évszak - Palóc Bistorantban, áprilistól minden pénteken és szombaton a vacsora mellé igazi zenei csemegéket kínálunk desszertként. Amíg kedves vendégeink az ízek világába tesznek utazást, a háttérben zongoristánk jóvoltából kellemes instrumentális muzsika alapozza meg a hangulatot.
A gazdag repertoár zenei átiratai nem csak népszerű, sokat dúdolt dallamok, de képesek rá, hogy meghitté varázsolják a vacsora pillanatait, s emellett remek szórakozást is kínálnak a kulináris élvezetek híveinek.
A piano pillanatok kivételes mátrai hangulatát a fantasztikus muzsika, a remek ételek és az igényes vendégek teremtik meg.

Áprilistól házhoz is szállít a 4 Évszak - Palóc Bistorant
A gasztroélmények kedvelői számára jó hír, hogy áprilistól már saját otthonukban is élvezhetik a legfinomabb fogásokat, hiszen a mátrafüredi 4 Évszak - Palóc Bistorant szolgáltatásbővítése eredményeképpen már házhoz is szállítja az ínyencségeket.
Az étterem ettől az időszaktól kezdve minden nap nyitva tart majd, a házhozszállításhoz is a teljes étlapról lehet választani, 11.30-és 21.00 óra közötti rendeléssel. Várják a mátrafüredi, gyöngyössolymosi, gyöngyösi, mátraházi, pálosvörösmarti, abasári, markazi és visontai ínyencek megrendeléseit is, hiszen a szolgáltatást ezeken a településeken is elérhetővé teszi a Bistorant.
A házhoz szállított ételek ugyanúgy éttermi minőségűek, mint a helyben fogyasztottak, érdekesség, hogy a rendelési lehetőség az ételkülönlegességekre, a magasabb kulináris igényt kielégítő ételalkotásokra is vonatkozik.
Egyedülálló mátrai akciójukban a rendelésnél az összeg 50%-át automatikusan jóváírják, s így megindulhat a pontgyűjtés, amelynek végeredménye egy High-Tech Sportok Bázis (www.hsb.hu) által szervezett élmény lehet!
Az összeggyűjtött pontok közel 50 féle programra, vagy élménykártyára válthatók át.
Abban az esetben, ha szeretnénk pontot gyűjteni, előzetesen regisztrálnunk kell a www.palocfutar.hu (mobilról is működő) oldalon és meg kell őrizniük a számlákat a későbbi beváltásokhoz. Az első regsztráció után minden vendéget VIP törzsvendég kártyával ajándékoznak meg, mellyel nyomonkövethetőek az összegyűjtött, újból felhasználható forintok.
A beváltásban a www.elmenyshop.hu böngészése is segítségünkre lehet.

 

 • PániqPadlás

  PániqPadlás

 • Terepsegway túrák

  Terepsegway túrák

 • Közel 200 féle csapatépítő program

  Közel 200 féle csapatépítő program

 • PániqPadlás
 • Terepsegway túrák
 • Közel 200 féle csapatépítő program