Akcióink

2017. október 10. és 15. között rendezik meg a Dining City Országos Étterem Hét elnevezésű programot, melyen a mátrafüredi 4 Évszak - Palóc Bistorant is részt vesz:

A 4 Évszak Palóc Bistorant ínycsiklandó menüsorai:
Kozmári menü: Görögsaláta szarvasgombás olivaolajjal/Jércemell medvehagymás kacsamáj szósszal, parajos pürével/Somlói galuska áfonya öntettel

Muzsla menü: Házi kacsamell sonka, bazsalikomos salátaágyon/Sous-vide sertésszűz tejszínes erdei gombamártással, jázminrizzsel/Kókuszos joghurtpuding erdei gyümölcsökkel

Hanák menü: Zöldspárga krémleves parmezános stanglival/Snidlinges juhtúróval töltött sertésborda, aranyló köntösben, vajas zöldséggel és tobozkrokettel/Somlói galuskával töltött palacsinta, forró csokoládé öntettel

Mátrai piano pillanatok – zenével díszített vacsorák a 4 Évszak - Palóc Bistorantban
A 4 Évszak - Palóc Bistorantban, áprilistól minden pénteken és szombaton a vacsora mellé igazi zenei csemegéket kínálunk desszertként. Amíg kedves vendégeink az ízek világába tesznek utazást, a háttérben zongoristánk jóvoltából kellemes instrumentális muzsika alapozza meg a hangulatot.
A gazdag repertoár zenei átiratai nem csak népszerű, sokat dúdolt dallamok, de képesek rá, hogy meghitté varázsolják a vacsora pillanatait, s emellett remek szórakozást is kínálnak a kulináris élvezetek híveinek.
A piano pillanatok kivételes mátrai hangulatát a fantasztikus muzsika, a remek ételek és az igényes vendégek teremtik meg.

Áprilistól házhoz is szállít a 4 Évszak - Palóc Bistorant
A gasztroélmények kedvelői számára jó hír, hogy áprilistól már saját otthonukban is élvezhetik a legfinomabb fogásokat, hiszen a mátrafüredi 4 Évszak - Palóc Bistorant szolgáltatásbővítése eredményeképpen már házhoz is szállítja az ínyencségeket.
Az étterem ettől az időszaktól kezdve minden nap nyitva tart majd, a házhozszállításhoz is a teljes étlapról lehet választani, 11.30-és 21.00 óra közötti rendeléssel. Várják a mátrafüredi, gyöngyössolymosi, gyöngyösi, mátraházi, pálosvörösmarti, abasári, markazi és visontai ínyencek megrendeléseit is, hiszen a szolgáltatást ezeken a településeken is elérhetővé teszi a Bistorant.
A házhoz szállított ételek ugyanúgy éttermi minőségűek, mint a helyben fogyasztottak, érdekesség, hogy a rendelési lehetőség az ételkülönlegességekre, a magasabb kulináris igényt kielégítő ételalkotásokra is vonatkozik.
Egyedülálló mátrai akciójukban a rendelésnél az összeg 50%-át automatikusan jóváírják, s így megindulhat a pontgyűjtés, amelynek végeredménye egy High-Tech Sportok Bázis (www.hsb.hu) által szervezett élmény lehet!
Az összeggyűjtött pontok közel 50 féle programra, vagy élménykártyára válthatók át.
Abban az esetben, ha szeretnénk pontot gyűjteni, előzetesen regisztrálnunk kell a www.palocfutar.hu (mobilról is működő) oldalon és meg kell őrizniük a számlákat a későbbi beváltásokhoz. Az első regsztráció után minden vendéget VIP törzsvendég kártyával ajándékoznak meg, mellyel nyomonkövethetőek az összegyűjtött, újból felhasználható forintok.
A beváltásban a www.elmenyshop.hu böngészése is segítségünkre lehet.

 

 • PániqPadlás

  PániqPadlás

 • Terepsegway túrák

  Terepsegway túrák

 • Közel 200 féle csapatépítő program

  Közel 200 féle csapatépítő program

 • PániqPadlás
 • Terepsegway túrák
 • Közel 200 féle csapatépítő program