Akcióink

Szurkolói LEDFAL-terasz és Darts focibajnokság Mátrafüreden

A futball világbajnokság alatt színvonalasan kialakított szurkolói teraszon élvezheti a legjobb meccseket az a Mátrafüredre látogató focidrukker, aki jobban szeret társaságban szurkolni kedvenc csapatának.

Június közepétől Mátrafüreden, a 4 Évszak - Palóc Bistorantban igényesen kialakított, sok focis extrával ellátott, óriás ledfalas szurkolói terasz várja a focirajongókat. Az óriás ledfalat a gyöngyösi kézilabda csapat jóvoltából a Radír Produkció üzemelteti. A meccsek 16 és 20 órakor kezdődnek, a nézők akár az erdei kisvasutat is igénybe vehetik, amely 14 és 17.30-kor indítja szurkolói járatait Gyöngyösről. A menetjegy ára 600 Ft, a jegyért cserébe pedig a szurkolói teraszon egy pohár sör várja a szurkolót. A visszaút sem akadály, mert a rendezők a helyi taxitársasággal megegyezve csapatos taxijáratokat indítanak, így a viteldíj már 400 Ft-tól elérhető.

A teraszon vacsorázási lehetőség, VB BBQ ételek, akciós italválaszték, darts foci- és csocsóbajnokság is várja az érdeklődőket. Sörivóverseny, Arany ászok góltotó és további csapatépítő játékok színesítik a terasz programját. Érdemes előre asztalt foglalni (20/4494444), hogy a lehető legjobb helyekről lehessen élvezni és átélni a meccshangulatot.

Tavaszi étlapváltás a 4 Évszak - Palóc Bistorantban

2018 Február 17-étől új étlappal várja vendégeit Mátrafüred népszerű étterme, a 4 Évszak - Palóc Bistorant. Az ezentúl reggeliző helyként is működő, az autentikus palóc ízeket újragondoló bistorantban a közkedvelt ételalkotásokhoz friss kompozíciók is csatlakoznak. Az étterem vezetése az új technikai vívmányoknak köszönhetően mérni tudja, mely gasztronómiai ínyencségeket szerették a vendégek, s ezeket megtartva folyamatosan új ízeket is keresnek, amelyek az idei étlap kedvelt csemegéivé válhatnak. Léteznek éttermek, amelyek évszakonként jelennek meg új étkekkel, a mátrafüredi koncepció az éves megújulást preferálja, ezért itt még az idényjellegűnek gondolt ételek is egész évben kóstolhatók. A menüsor azonban egy-egy esemény, ünnepi alkalom vagy jeles nap kapcsán évközben is részben megújul, kibővül, legyen szó a farsangi időszak megszokott ételeiről vagy egy romantikus Valentin napi ajánlatról, de külön ételkompozíciók születnek Márton napjára, az új bor ünnepére, és karácsonyra is.  Az étterem különösen nagy hangsúlyt helyez a minőségi alapanyagokra, ezért is nehéz olyan étlapot összeállítani, amelynek ételeihez egész évben folyamatosan biztosított a legjobb alapanyag beszerzése.

Az új étlap itt tekinthető meg: http://www.palocetterem.hu/images/pdf/alacarte.pdf

Mátrai piano pillanatok – zenével díszített vacsorák a 4 Évszak - Palóc Bistorantban
A 4 Évszak - Palóc Bistorantban, áprilistól minden pénteken és szombaton a vacsora mellé igazi zenei csemegéket kínálunk desszertként. Amíg kedves vendégeink az ízek világába tesznek utazást, a háttérben zongoristánk jóvoltából kellemes instrumentális muzsika alapozza meg a hangulatot.
A gazdag repertoár zenei átiratai nem csak népszerű, sokat dúdolt dallamok, de képesek rá, hogy meghitté varázsolják a vacsora pillanatait, s emellett remek szórakozást is kínálnak a kulináris élvezetek híveinek.
A piano pillanatok kivételes mátrai hangulatát a fantasztikus muzsika, a remek ételek és az igényes vendégek teremtik meg.

 

 • PániqPadlás

  PániqPadlás

 • Terepsegway túrák

  Terepsegway túrák

 • Közel 200 féle csapatépítő program

  Közel 200 féle csapatépítő program

 • PániqPadlás
 • Terepsegway túrák
 • Közel 200 féle csapatépítő program