Akcióink

Tavaszi étlapváltás a 4 Évszak - Palóc Bistorantban

2018 Február 17-étől új étlappal várja vendégeit Mátrafüred népszerű étterme, a 4 Évszak - Palóc Bistorant. Az ezentúl reggeliző helyként is működő, az autentikus palóc ízeket újragondoló bistorantban a közkedvelt ételalkotásokhoz friss kompozíciók is csatlakoznak. Az étterem vezetése az új technikai vívmányoknak köszönhetően mérni tudja, mely gasztronómiai ínyencségeket szerették a vendégek, s ezeket megtartva folyamatosan új ízeket is keresnek, amelyek az idei étlap kedvelt csemegéivé válhatnak. Léteznek éttermek, amelyek évszakonként jelennek meg új étkekkel, a mátrafüredi koncepció az éves megújulást preferálja, ezért itt még az idényjellegűnek gondolt ételek is egész évben kóstolhatók. A menüsor azonban egy-egy esemény, ünnepi alkalom vagy jeles nap kapcsán évközben is részben megújul, kibővül, legyen szó a farsangi időszak megszokott ételeiről vagy egy romantikus Valentin napi ajánlatról, de külön ételkompozíciók születnek Márton napjára, az új bor ünnepére, és karácsonyra is.  Az étterem különösen nagy hangsúlyt helyez a minőségi alapanyagokra, ezért is nehéz olyan étlapot összeállítani, amelynek ételeihez egész évben folyamatosan biztosított a legjobb alapanyag beszerzése.

Az új étlap itt tekinthető meg: http://www.palocetterem.hu/images/pdf/alacarte.pdf

Mátrai piano pillanatok – zenével díszített vacsorák a 4 Évszak - Palóc Bistorantban
A 4 Évszak - Palóc Bistorantban, áprilistól minden pénteken és szombaton a vacsora mellé igazi zenei csemegéket kínálunk desszertként. Amíg kedves vendégeink az ízek világába tesznek utazást, a háttérben zongoristánk jóvoltából kellemes instrumentális muzsika alapozza meg a hangulatot.
A gazdag repertoár zenei átiratai nem csak népszerű, sokat dúdolt dallamok, de képesek rá, hogy meghitté varázsolják a vacsora pillanatait, s emellett remek szórakozást is kínálnak a kulináris élvezetek híveinek.
A piano pillanatok kivételes mátrai hangulatát a fantasztikus muzsika, a remek ételek és az igényes vendégek teremtik meg.

 

 • PániqPadlás

  PániqPadlás

 • Terepsegway túrák

  Terepsegway túrák

 • Közel 200 féle csapatépítő program

  Közel 200 féle csapatépítő program

 • PániqPadlás
 • Terepsegway túrák
 • Közel 200 féle csapatépítő program